GoGet365®

Gama de soluții specializate pentru Microsoft Dynamics 365
de la DynamiXRM

GoGet365 "Biroul Viitorului"

Conduceți afacerea on-line

Produse

packaging wastes

GoGet365 EcoReport

Aplicația permite gestionarea și întocmirea documentelor conform Ordinului nr. 794/2012 privind procedura de raportare a datelor referitoare la ambalaje și deșeuri de ambalaje.
Soluția permite întreținerea catalogului de produse și ambalaje, importarea facturilor, inventarierea deșeurilor ambalajelor.

portal

GoGet365 Portal

Portalul permite expunerea în mod controlat a informației din Dynamics 365 CRM către utilizatori autorizați externi (clienți, furnizori etc.) pentru depunere comenzi, gestionare tichete etc.
Soluția se diferențiază de alte produse similare prin gradul înalt de particularizare posibil și prin faptul că pot fi conectate mai multe portaluri diferite la aceeași instanță de Dynamics 365 CRM.

business woman on the beach

GoGet365 Biroul Viitorului

Soluție localizată pentru România ce permite desfășurarea unei activități comerciale tipice în intregime în mediul online.
Puteți gestiona datele clienților, automatiza și urmări procesul de vânzare sau automatiza generarea documentelor (oferte, contracte sau comenzi, facturi etc.)

bank money vault

GoGet365 Money

Soluția facilitează recuperarea creanțelor din facturile scadente prin automatizarea procesului de urmărire și notificare.
Se pot trimite email-uri de informare sau SMS-uri de notificare, se pot planifica apeluri telefonice sau genera scrisori.

star connection

GoGet365 xConect

Soluția permite sistemelor externe (cum ar fi site-uri web etc.) să citească sau să creeze informație in CRM folosind mesaje JSON sau XML.
Soluția permite de asemenea și încărcarea de documente (sub formă de note) în Dynamics 365 CRM.

electronic document archive

GoGet365 Documents

Soluția permite încărcarea documentelor în afara Dynamics 365 CRM pentru a reduce dimensiunea bazei de date.
Se poate opta pentru încărcarea documentelor pe un server de fișiere pentru sistemele OnPremise sau încărcarea documentelor în cloud (Azure) pentru sistemele OnLine.

utilities salesman

GoGet365 Gaz & Electricitate

Soluția este rezultatul experienței de peste 15 ani în domeniul utilităților a angajaților DynamiXRM, acordându-se o atenție deosebită atât proceselor de lucru, cât și rapoartelor și indicatorilor de performanță.
Întregul proces de vânzare este urmărit de la client potențial până la contract sau recontractare, sunt generate automat toate documentele, este gestionată marja, sunt gestionate incidentele conform cu "Standardul de performanță" impus de ANRE.

Folosim cookie pentru a vă putea asigura cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Citiți politica noastră de confidențialitate.